Hoe gordijnen te maken

 

Duette gordijnen

 

 

 

Het kan op maat worden gemaakt om precies op uw raam te passen, zodat u nooit zult kunnen zeggen dat het er niet goed uitziet.

Een van de leuke dingen van het gebruik van materiaal zoals deze vanWAYS ForrestNAT disob is dat er Select stakingsgordijnen zijn die de lusplooien hebben, aan de buitenkant, en de middelste gaten. Op die manier heb je een trouwjurk tegen de tijd dat het af is. Het voordeel van het gebruik van Duette gordijnen is dat, hoe vol ze ook worden, het toch nog een aangenaam effect geeft.

Hoe zwaarder de stof, hoe groter de kans dat hij beschadigd raakt. Het moet regelmatig worden afgestoft en het duurt slechts 10 tot 15 minuten om het te doen, en absorbeert alleen water wanneer het is opgemaakt.

Toen ik begon met het maken van deze gordijnen ging ik naar een winkel waarvan ik wist dat ze stof van hoge kwaliteit verkochten en veel ook. Helaas kocht ik toen toevallig een kapot stuk toen ik aan het schoonmaken was. Gelukkig verkochten ze me alleen dezelfde stof die ik had gekocht, zodat ik het ontbrekende stuk later terug kon krijgen.

Als u uw gordijnen van stof wilt maken die niet gewassen hoeft te worden, moet u ze wekelijks wassen met een plumeau. Door het gebruik van een spray reiniger voor het wassen van water, krijg je een mooi gordijn op het einde en het zal niet vervagen wanneer u ze uit. Ook als u het gordijn met deze sprayreiniger behandelt, zullen ze geen probleem voor u zijn.

Als een gordijn in de familie is gebruikt, kunnen er vlekken op zitten en moet u voorzichtig zijn om ze te verwijderen. Het is een eenvoudige klus om ze eraf te halen en ze in een sterke mix van water en azijn of afgeknipte citroen te weken en dan de vlekken te verwijderen en ze te laten drogen. Laat ze zo een paar uur liggen en dan kunt u ze opnieuw insmeren en weer op de gordijnroede of de raambekleding zetten zoals u ze daar wilt hebben. Zo eenvoudig en gemakkelijk.

U kunt deze prachtige gordijnen ook kopen in een natte designstijl, als u het effect van buitengordijnen wilt.

Deze gordijnen passen bij elk soort gordijn voor uw raam en als u uw gordijnen vervangt, kunt u tegelijkertijd nieuwe gordijnen voor het raam kopen.

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.