Grondbeginselen van vloerreiniging

 

Vloeren aanbieding

 

 

 

Een vloer kan worden gedefinieerd als een structureel element van een gebouw; een horizontaal oppervlak. Een vloer is altijd verticaal in een gebouw dat zo is ontworpen dat de luchtruimten erboven zich op de grond bevinden.

Vloer kan worden toegepast op verschillende delen van een gebouw. Laten we beginnen met basisconstructies. Een gewone vloer als twee verdiepingen van een huis of gebouw is vier voet breed en 2 voet dik en de eerste verdieping is acht voet breed en drie voet dik. Hoogbouw is een ander woord dat wordt toegepast op vloeren die meer dan vier voet breed en 3-1/2 voet dik zijn. Dit is een gebruikelijke vloer voor wolkenkrabbers die worden ondersteund door steeds hoger wordende kolommen. Hij staat op een plaat of een voetstuk. In de betonbouw worden gewone vloeren gebouwd met gegoten beton en ondersteunende staven, spanten genaamd. Op bureauhoogte zijn de bureaus groter omdat de hoogte van het kantoor zodanig is dat de functie een deel van de weg doorloopt voordat de kasten en het meubilair worden geïnstalleerd. Hoogbouw ontwerpen bieden meer dan een verhaal, met elk verhaal met verschillende soorten vloeren.

Gemeenschappelijke vloeren in de moderne bouw kan worden gedaan in de verschillende cantilever, onafhankelijke, glijdende, diagonale, of vijfde muur trappen. De term lichtgewicht kan verwijzen naar interieurafwerking, zoals tapijt of verf, wandoppervlakken, of lichtgewicht elektrische systemen zoals stopcontacten of verlichtingsarmaturen. Wanneer we een “lichtgewicht” vloer ontwerpen bedoelen we dat het oppervlak van de vloer een dichtheid heeft van een halve inch of minder, en dat het aggregaatgehalte van de vloer ongeveer een kwart tot een derde is van het aggregaatdeeltjesgehalte van de vloertegel. De meest gebruikte materialen voor moderne constructievloeren zijn metalen, mengsels van metalen en houtharsen, gips, beton, en houtlaminaat. Metalen vloeren komen veel voor in commerciële gebouwen en sportfaciliteiten. Er bestaan ontwerpverschillen in metalen afwerkingen die kunnen worden aangepast, ontworpen metMoney Magazine’s “De eerste knipoog van het retail-geldmagazine naar nieuw ontwerp dat zegt “ARDESinged, gefelste en gekleurde metalen ontwerpen van vloerplaten maken een statement en bewegen zich in de richting van gestripte natuurlijke oppervlakken, houtfineer en steen.” Metalen oppervlakken omvatten: aluminiumfolie bekleed met een gegolfde staaldraad, linoleum, terrazzo en gepolijst gekweekt marmer met koolstof voor een strakke en meerlagige uitstraling en naadloze gelaste verbindingen.

Houten laminaten (planken voor houten vloeren) zijn de manier om traditionele schoonheid toe te voegen en uw vloer te verwarmen tot natuurlijke schoonheid. Het idee is om 1/4 stalen planken, 1/8 stalen platen, 1/16 stalen planken, 1/8 stalen platen, en 1/4 stalen planken te gebruiken. Waar Renaissance zijn moderne invloed laat gelden. Lichthartig hout dat voorzien is van een beschermende coating. Linoleum moet echt zijn voor houten vloer omdat de normale oliën (lekken) in hout het hout zullen bevlekken en uitdrogen. Elke decoratieve coating heeft een onderhoudslaag die nodig is om het te onderhouden en te beschermen. Linoleum is moeilijker schoon te houden en moet regelmatig worden vervangen en er is een goede vloerreiniger voor nodig om linoleum schoon te maken. De levensduur is ongeveer 5-7 jaar. Sommige fabrikanten gebruiken dunne fineerstroken in plaats van linoleum. Het is een redelijk idee dat wanneer u uw vloer afstreept, u het linoleum meeneemt. Het is belangrijk om roll out zo veel mogelijk schoon te maken en te onderhouden. Het meeste onderhoud wordt gedaan via de randen. U ziet wel eens dat een tapijtrand groen wordt of vernieuwd. Linoleum kan worden bedekt met een plastic of decoratief product, zoals pre antiek, of gewoon worden opgeknapt. Denk eraan, groen zijn is niet een aardvriendelijke procedure, het is meer een “go green”-procedure.

Inspanningsgebied Let goed op de randen en het detailgebied van grotere planken. Kijk of u een patroon kunt zien. Het patroon is de snijlijn of de rand van de rand die gemarkeerd is. Zagen vanaf de achterkant geeft een schonere afwerking. U kunt vanaf de voorkant tot aan de rand van de gemarkeerde rand zagen. Open de zakken voordat u de behandeling toepast en controleer of de snijlijnen fluweelachtig zijn, zoals u van de andere kant van de deur zult zien. Beide randen weken en dan nog een keer vanaf de andere kant om er zeker van te zijn dat alle randen schoon zijn. Dit is belangrijk omdat daar de meeste olie zou beginnen.

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.