Hoe bereid je je voor op een privé auto

 

uitvaart Blaricum

 

 

 

 

Vraag om een eerlijke schatting van de uiteindelijke kosten. Voordat u het eerste bedrag betaalt, moet u zich ervan vergewissen dat alles volgens plan verloopt. U kunt uzelf tegoed doen aan eten, drinken en ambtenaren en een paar kleine geschenken aanbrengen. Zorg voor een ordelijke begrafenisstoet en versterk deze. Als de familie niet wil dat u meeloopt, kunt u zich aansluiten bij een ander lid van de gemeenschap. U kunt ook uw plaatselijke politie of gerechtelijke diensten om hulp vragen. Zorg ervoor dat de begrafenisondernemer een naam en nummer heeft en dat u alle verzekeringsformulieren heeft ondertekend. In geen geval mag u een begrafenisstoet verzekeren. Niet-religieuze begrafenissen vormen een ernstig risico en moeten vermeden worden. Er zijn in Zwitserland een aantal gevierde “anti-religieuze” begrafenissen zoals die van de Vrijmetselaarsorganisatie, de Rozenkruisers, de organisatoren van de uitvaart van Keizer Willem III, de Ridders van Malta en sommige Joden. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van deze evenementen. Zorg er altijd voor dat u alle officiële vergunningen voor de route en de gedenkplaats controleert. Te veel lopers bij elkaar op een begraafplaats kan een ramp zijn. Blijf de baas over alle verrichtingen. Wij raden u aan vooraf een lijst bij u te hebben van mensen die u moet ontmoeten (het gezelschap is het belangrijkst), een lijst te maken van de werkelijke kosten en een lijst van mensen die gecontacteerd moeten worden. Op die manier bent u voorbereid en klaar om te vertrekken wanneer het moment daar is. Plannen voor een particuliere begrafenis moeten worden gemaakt vóór de formaliteiten in verband met de eigenlijke begrafenis en de laatste regelingen in het ondergrondse mortuarium. Een bewuste begrafenis is absoluut noodzakelijk. Maak een inventaris van alle voorwerpen en persoonlijke bezittingen die u niet wilt achterlaten, met een plan voor de verwijdering ervan voor het geval het perceel vol raakt. Hetzelfde als bij een individuele particuliere begrafenis. Het is ongepast om uit te gaan van een spijtoptant bij uw terugkeer. Uw vriend/familielid kan regelen dat u een kamer voor de nacht krijgt. Er is meestal plaats voor bagage, maar neem geen zware of radioactieve spullen mee. En bedenk dat de simpele handeling van het begraven van uw dierbare u meer kan raken dan wanneer hij of zij helemaal niet begraven zou zijn.

Particuliere begrafenis van een lijk Als de overledene begraven moet worden in een professioneel uitgerust mortuarium, dan is er geen praktisch verschil tussen een eenvoudige begrafenis en een herdenkingsdienst. Veel Zwitserse mortuaria hebben hun eigen speciale crematoria en speciale faciliteiten voor een eenvoudig begin; toch eisen veel “niet-gouvernementele” organisaties een door de staat aangestelde permanente dummkopf. Voor een persoon die ernstig ziek is en voor definitieve begrafenis is aangemerkt (Duitse of Joodse status) kan een crematorium een soort waardigheid geven. Maar voor geesteszieken of voor iemand die definitief “in de steek gelaten” is verklaard, volstaat een begrafenis niet; vandaar dat de meeste nabestaanden een persoon van enige sociale status thuis of op een begraafplaats laten begraven.

Wettelijke gronden voor ernstige ongevallen Een viaduct of viaductoprit Niemand mag een brug of weg overschrijden of op andere wijze het leven van andere personen in gevaar brengen onder het gezag van deze wet, zonder toestemming van de autoriteiten, tenzij de schuld ligt bij de persoon die het ongeval veroorzaakt of, voor zover niet in strijd met deze wet, bij hemzelf. Ongeval met personen die op het punt staan te passeren; of het gebouw, een muur, een zuil, rotsen of soortgelijke voorwerpen worden beschouwd als een ongeval. Ongeval met een woning: moet worden toegestaan door de Commandant van politie of een veilig persoon, tenzij het buiten een kerk of een gebedshuis is; maar begeleide personen worden geacht veilig te zijn.

Daden van gewoon geweld onder deze wet vallen Niet-moord en ongeval waarbij een of meer personen zich in hun voertuig overgeven aan de directeur van de beheerde voertuigen en daar blijven zonder naar het ziekenhuis te gaan, worden niet beschouwd als het gevolg van niet-gewelddadige daden van gewoon geweld, tenzij het letsel ernstig wordt of het leven in gevaar is. De directeur van een particuliere parkeerplaats, in alle kerken en op openbare plaatsen, of in elk netwerk van aanbieders van mobiele telefonie met een vergunning, die een handeling verrichten ten behoeve van het publiek, kan verlangen dat een verslag van het ongeval wordt ingediend.

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.