Tegelzetten

 

Tegels zetten

 

 

 

De installatie van verwarmingstegels is gemakkelijker voor tegelzetters die over voldoende vaardigheid beschikken. Zo zullen tegelzetters niet zo vaak wapening hoeven te leggen omdat de werkopzet minimaal is, terwijl dit voor metselaars een intensieve taak is.

Een uur tegelzetten kan oplopen van vijf dollar tot tweehonderdvijftig dollar uitgaven als de tegels worden gelegd door een tegelzetter. Bovendien zet de tegelzetter nu niet alleen tegels, maar doet hij ook het herstelwerk. Als de klus klein of middelgroot van aard is, zal de tegelzetter minder in rekening brengen. Als de klus groot van aard is, zal de prijs aan de hogere kant zijn.

Voordat we praten over de inferalbathroom tegel, moet u carn roestbestendig admes wares zoals de adobe blokken, cementblokken, koraal kalksteen en marmeren blokken. Wees dubbel zeker om de backsplashes en de vloeren te inspecteren.

De procedure van betegelen wordt gemeten in vierkante meters. Het hangt allemaal af van de grootte en de stijl van de tegels. Het kan betrekking hebben op kleine tot de grote badkamers. Grotere badkamer zal veel toewijding in termen van werk vereisen. Overweeg voor geavanceerd betegelen, zal het een volledige dag vergen om het werk gedaan te krijgen, en het zal vrij duur blijken te zijn.

Tegelzetterswerk kan afhankelijk zijn van de weersomstandigheden. Het wordt meestal blootgesteld aan zon, wind, regen, sneeuw en hagel. Daarom moet de tegelzetter enige moeite in zijn werk steken, om te leren hoe hij zich tegen natuurlijke nadelige invloeden kan beschermen.

De tegelzetter zal niet alleen mortel als cement gebruiken, maar ook kunststof cementtegels vormen. Dit zal een extra voordeel van het houden van uw huis waterdicht, en hetzelfde ding met de gezondheid ook. Aangezien deze cement tegels zullen waterbestendig zijn, kan het beschermen van het water van het krijgen van in. Dit zal de beste keuze in badkamers, keukens en andere plaatsen in het huis zijn. Echter, als u niet wilt, dan kunt u ook gebruik maken van niet-plastische cement tegels.

De plaats van de betegeling hangt af van het feit van de indeling. In sommige gevallen betegelt men de wanden, de schoorsteen, onder de ramen en de hellingen onder de plafonds.

Zorg ervoor dat wanneer u van plan bent een tegelzetter te kiezen, u hem vraagt hoe hij tegels moet zetten op welke plaatsen en welke muur en hoe vaak. Als hij u vertelt, dan wanneer de tegelzetter iets doet zal hij u vertellen, wat er gebeurd is. Bijvoorbeeld hij krijgt glas voor badkamer, vertelt hij u hoe te betegelen met het. Het zal zeer gemakkelijk zijn, omdat de tegelzetter zou al weten van deze procedure. De betegeling van de badkamer zal er geweldig uitzien, zoals altijd.

Als een tegelzetter u uw specifieke locatie meedeelt, dan moet u hem natrekken. Er zijn veel frauduleuze tegelzetters en zij zouden een score willen vereffenen door klanten op te lichten. Er zijn enkele technische voorgangers die met deze zwendel veel zouden kunnen roven.

Hoe zou je het controleren?

De eerste stap is een telefonisch bezoek aan de tegelzetter van uw voorkeur. Op deze manier weet u dat de tegelzetter volledig gekwalificeerd en ervaren is om de klus voor u te klaren. Vraag hem de exacte aard van de schade of het werk dat hij gaat doen aan uw badkamer of keuken. Vraag hem ook waar hij het materiaal voor de betegeling kan krijgen.

Zodra u bevestigd bent met de tegelzetter om het werk te doen, is het tijd om te weten hoe zij hun betegelde muren, plafond, deuren, kolommen, plat dak, en hellingen zullen uitzetten.

Hier gaan we bespreken hoe ze de tegels gaan zetten.

1. De tegelzetter heeft al rollen en weefgetouwen die hij heeft klaargelegd. Maar we moeten een paar dingen controleren voordat we gaan uitproberen. De tegelzetter moet valfolie op de vloer uitgespreid hebben. Bovendien moet hij eerst de tegellijm hebben voorbereid voordat hij met het werk begint. Hij moet beginnen te werken vanaf de achterkant en dan het patroon beschrijven aan zijn kopieermachine.

2. Het kopieerapparaat zal het patroon op de achterkant afdrukken en wij moeten het volgen. Nadat het proces is voltooid, moet de tegelzetter het patroon van de achterkant nemen en lijm aanbrengen.

3. De lijm zal een oppervlak maken waarop de tegel kan worden gezet. Na het aanbrengen van de lijm is de tegel klaar om te worden geïnstalleerd.

4. De eerste plaats waar de tegel wordt geplaatst is aan de achterkant. U kunt op de tegel slaan met een rubberen hamer om hem te zetten.

5. De tweede plaats is op het voorvlak. U kunt er ook op slaan om de ruimte op te vullen. Daarna wordt de rest van de tegel volgens het patroon gelegd.

6. De basis is nodig, wanneer de tegel is geplaatst, nu is de randtegel nodig. Dat is de randtegel die de ruimte verdeelt. In dit geval kunt u met de randtegel slechts 1 inch tot 2 inch zetten. Gebruik de tussenruimte.

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.