PVC Venster Schermen

Kunststof kozijnen Terneuzen

 

 

 

 

 

Het gebruik van PVC wordt steeds meer ontwikkeld vanwege de lage materiaalkosten. Het gevaar van het weglekken van chemicaliën wordt door veel mensen echter nog steeds als te riskant beschouwd. Een andere bron van zorg is de uitgassing van chemische stoffen die tijdens de productie en de verwerking worden geproduceerd en die kunnen worden aangetroffen in opblaasbare toppers, vooral wanneer men ramen met PVC-schermen wil gebruiken. De gassen worden dan uitgestoten, zowel tijdens het fabricageproces als bij contact met de mens. Dit kan aan boord zorgen voor een zieke Vlieg dertien uur per prototype, wat leidt tot grote afvallasten. Bij bijna alle produktie-activiteiten wordt nu al meer dan 90 dollar per dag aan afvalkosten in rekening gebracht. Hoogwaardige chemicaliën worden het belangrijkste ingrediënt om PVC in vensterbanken te vervangen. Een ander ernstig nadeel van PVC is de mogelijkheid van verbranding. Bij blootstelling aan hoge hitte wordt PVC bros en barst het in vlammen uit.

Factoren

Om de juiste keuze van kunststof kozijnen voor de bouwsituatie te bepalen, wordt de persoonPCR (Primary Contact Resistant), die de weerstand tegen brand door omgevingswarmte, slag- en stootvastheid meet.

Initieel ontwerp rigoureuze testen zijn nu nodig om het PCR niveau te bepalen en ook Milieu versneld ontwerp.

Glasvezel: Het is het minst duur, en- Ongevoelig voor griep of rot- Stevig, sterk en mag niet zacht worden of kromtrekken

Geen mechanische tussenlaag: trekvaste metalen steunen houden het glas op zijn plaats, zonder een mechanische of klevende laag. 1990 Het gebruik van polyethyleen is in de laatste 10 jaar met 50% gedaald, in tegenstelling tot glas, glasvezel heeft geen mechanische component die ooit stuk zal gaan.

Typisch glasvezel tussenlaag voor ramen is waterdicht, brandwerend en heeft geen impact nodig om het oppervlak te beschadigen of te breken.

PVC: PVC’s (Poly Polychloorverbindingen) hebben een universele, dat wil zeggen dat het nooit zijn oplosmiddel- of chemische bestendigheid verliest. Oorspronkelijk werden pvc’s op grote schaal gebruikt voor de vervaardiging van pvc-raampanelen, het omvormen van pvc-gal gebruikt voor voedselopslag, spanningselementen, kunststoffen, en nog veel meer.

Benzine wordt beschouwd als het beste voor PVC vanwege de slagvastheid en het gewicht, maar het materiaal is beter te gebruiken in PVC-vensterhorren. (Een aluminium frame kan aan de voorzijde worden gevonden als directe vervanging voor PVC-gordijn of PVC-raamhorren.

lees meer:

Overkapping Terneuzen

Rolluiken plaatsen Terneuzen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.