LED Verlichting

Industriële led verlichting

 

 

 

 

 

Laten we beginnen met aandacht te besteden aan de toepassing in kwestie. In de automobielindustrie wordt LED-verlichting meestal gebruikt voor verlichting op de grond van opvallende voertuigen: rode lichten op de achterbehuizing van de auto’s en overdag schijnwerpers op voertuigen met onderdelen. Een ander veel voorkomend gebruik van LED-verlichting is voor nachtverlichting in auto’s. De waarschuwingslichten op hun missielichten worden ontstoken door de ultraviolette golflengten van het licht, die de bestuurders behoeden voor storingen ten gevolge van voertuigziekten. De normale lichten op hun prestatielichten zijn eerst voor de veiligheid en dan voor een cruciale behoefte zoals een waarschuwingslicht, waardoor ze goedkoop te installeren zijn en er een team van 20 vakmensen nodig is voor een montage van slechts één uur, wat minder dan 2% van de factuur van het voertuig is. Vooral omdat de chef die Gnile verblindde niet zo bekend is.

We weten allemaal hoe fluorescerend licht werkt: Als u denkt aan een buis die met een gas is gevuld en vervolgens aan licht wordt blootgesteld, zit u op de goede weg. Maar voordat u dat doet, moet u weten dat GLS-L het meest gebruikte type licht of fluorescerend licht is (in de wereld), ter vervanging van het meest bekende gloeilamplicht. In sommige landen, zoals de VS, wordt het fluorescerende equivalent CFL (compact-lamp-germ) genoemd, maar in de rest van de wereld is het GLS. De term “lamp” in de tweede helft betekent “gloeilamp”, zoals de eerste helft “lampen” draagt om de zeer efficiënte en uiteraard eenvoudige aard ervan te verklaren – hij kan gewoon worden aangezet om een kamer te verlichten. LED-lampen bevatten allemaal hetzelfde hoofdprincipe, maar ze zijn ongetwijfeld verbeterd met de keuze van de golflengten en de betrokken elektronica: het licht wordt gegenereerd door elektronen die van een paar elektroden met lichtgevende dioden (LED’s) vallen en het vermogen varieert van 5028 tot 50 Ambtenaren ( update – 2010 ) Earth Day – The Solar Lighting facility. Vorig jaar sprong het totale geïnstalleerde wattage van LED-verlichting wereldwijd van 88,2 terw naar 130,7 terw. (Kolen Feiten)

Aangezien industriële LED-verlichting compact en bijna doorschijnend is, kunt u ze zowel buiten als binnen gebruiken. Als uw routine in de toekomst niet al te cruciaal is – zoals een paar seconden om de paar uur of een uur – kunt u ze in zeer kleine maten kopen en ze installeren in een van de volgende situaties:

LED-lampen – hebben unieke kenmerken hun lange levensduur (om de 12 uur) en ook een laag verbruik, waardoor ze de meest waarschijnlijke oplossing zijn voor buitenverlichting, of het nu huishoudelijke of industriële verlichting is.

LED zaklampen – zaklampen voor speciale doeleinden, ook met laag verbruik.

Buitenverlichting – voor parkeerterreinen, verkeerslichten, uithangborden, uitvalslichten.

Lampen voor reclame, steunverlichting, reclamedisplays, datanetwerken, veiligheidsverlichting.

Verlichting voor boten, lichtsignaalpunten, noodverlichting, noodapparatuur.

Zowel voor verontreinigende stoffen als voor aanduiding (gebruikt op borden om u naar en van uw boot te laten gaan).

Voor binnenverlichting, als sfeerverlichting, afwasbare verlichting voor soort gebouwen, bruikbaarheid met elektronische bediening of handmatige bediening (lichtschakelaars).

Schijnwerpers, halogeenschijnwerpers en natriumschijnwerpers met PIR-sensoren stellen noodverlichtingsarmaturen in staat automatisch van kleur te veranderen om tegemoet te komen aan noodsituaties of controle ( centra).

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.