Hoe verwijder je een trapmaaier

Trap renovatie

 

 

 

 

Het verwijderen van een traptrede is geen moeilijke procedure, maar het moet voorzichtig gebeuren om schade aan de traptrede en aan de trap zelf te voorkomen. Als u een stuk van de traptrede op lengte moet zagen, markeer dan uw stuk van de traptrede met een donkerder gekleurd waspotlood. Zo komt het eindresultaat van uw trede overeen met de kleur van het waspotlood!

De binnentrappen van uw huis worden op maat gemaakt. Dit betekent dat zij 0,50 inch kleiner zijn dan de standaard samengestelde trap renovatie van één voet. Er is een trede die langs de trap loopt van stootbord tot stootbord. Dit is normaal gesproken 20 inch breed. Soms is het loopvlak breder dan de trap. Dit betekent dat u op elk stootbord een overlapping hebt. Controleer of de overlappingsdiepte voor beide stootborden gelijk is.

De hoeken van de treden zijn anders dan wanneer u een standaardtrap bouwt. Bij het bouwen van een trap met een standaardtrap, zoldertrap en keldertrap lopen de treden meestal evenwijdig aan de trap. De zoldertrap heeft meestal een terugloop evenwijdig met de zoldervloer en loopt van boven naar beneden. De keldertrap heeft meestal treden van achter naar voren. De treden op de binnentrappen zijn over het algemeen lang genoeg dat zij waarschijnlijk aan de binnenzijde van een van de stootborden moeten worden geplaatst. Dit zal ervoor zorgen dat uw treden zijn gebouw vol, True vallen zijn altijd vermeld als de nummer een oorzaak van trap verwondingen. Dit is meestal omdat mensen kussen hun stappen terwijl er geen persoon in de weg of een kind Overspray.In werkelijkheid, 80% van alle toevallige vallen worden opgevangen door demping in de trap takers.

U kunt een kwart ronde trap installeren op elke residentiële trap. Denk alleen aan de belangrijke gevaren van de volledige, Ware en rondes. Blijf je altijd bewust van Aanpassingsfouten en stel jezelf ook op voor een val.

lees meer:

Trapbekleding laminaat

pvc trapbekleding

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.