Hoe uw balkon te repareren

Balkon renovatie

 

 

 

 

Als u uw balkon voor het eerst koopt en u hebt een goed doordacht plan, dan kunt u erop vertrouwen dat uw balkon nog enige tijd in goede staat zal blijven. Uw balkon onderhouden is bewust maatregelen nemen om te voorkomen dat er in de toekomst ongelukken gebeuren.

Beoordeel de structurele deugdelijkheid van uw balkon en kijk of er steunbalken onder de muren zitten. Zijn de steunbalken ophaalbaar zonder in de scheidingswand te boren?

Als de muren stevig zijn tot op de vloer, wat heeft het dan voor zin om ze op te tillen? De voordelen van een balkon gaan op aan de sterkte van de structuur in het begin. U kunt uw maat en afmetingen bepalen voordat u kwaliteitsvoorwaarden aan uw balkon toekent.

Controleer of er ongeoorloofde schroeven zijn gebruikt voor de bevestigingen, kunt u ze er gemakkelijk uittrekken? De inconsistenties in de bevestigingen zijn verantwoordelijk voor de stabiliteit van de beugels en de spanten. Zijn de balken individueel vervaardigd zonder afhankelijk te zijn van de beschikbaarheid van het aggregaat, Het creëert structurele componenten die de kwaliteit karakteriseren en bepalen. Zijn de barrières tussen het balkon en het eigendom goed gedaan? Is het oppervlak van het balkon ook goed afgewerkt? Steunbalken moeten ononderbroken zijn, het plafond, de spanten en de muur moeten goed op elkaar aansluiten. Als uw balkon verhoogd is, moet het voldoende stahoogte hebben en tegelijkertijd moet het stevig verankerd zijn aan de basis.

Is het balkon goed bevestigd aan de structuur van het gebouw? U moet goed letten op het soort tapijt dat is gebruikt voor de bevestiging van het balkon aan de structuur. De spijkers moeten dienovereenkomstig worden gebruikt. Om eventuele problemen op te lossen, moet u uw hand over de lengte van het balkon laten gaan om scheuren te voorkomen. Controleer of er een coating op de balkonvloer zit als u een gecoat houten balkon heeft. Het creëert een barrière tegen het vocht. Is het voegmiddel tussen de tegels goed? Om vuil uit het voegmiddel te verwijderen, schrobt u met een borstel loodrecht op de nok van het voegmiddel. Maar in het geval dat er een bestaande voeg is, is het toevoegen van puimsteenpoeder of .vuil voldoende om het vuil te verwijderen. Het is niet nodig om voegmiddelen op basis van touro te gebruiken omdat deze zeer glad zijn. Als u een krap budget hebt, kunt u hoonpasta gebruiken. Maar u moet een oppervlak creëren dat open is om verf aan te nemen. Op die manier kunt u eventuele oneffenheden verbergen. Zorg ervoor dat het balkon een verse verflaag krijgt voordat u het opknapt. Het aanbrengen van een nieuw oppervlak zal ook helpen om barsten, veroudering en vergrijzing te verbergen.

Is het tijd om je balkon te veranderen? Als u denkt dat het er in de toekomst mooi uit zal zien, dan hoeft u het niet te veranderen. U kunt gaan voor een renovatie van enkele details die niet alleen het imago van uw balkon opkrikken, maar ook zorgen voor reparatie en onderhoud. Uw kapotte reling repareren? U kunt uw reling opnieuw in de verf zetten door hem te verven. Vergeet niet dat het multiplex of plastic is voor de balusters. Wat u moet doen is het oppervlak strippen, schuren om ongewenste afwerking te verwijderen en vervolgens twee lagen verf aanbrengen tot het glad is. Uw achtertuin zal er nieuwer uitzien en alles wat dit u zal kosten is slechts een paar honderd dollar.

Afgezien van deze items, kunt u ook tinten aanbrengen op de balkons. Wanneer u de tint aanbrengt zal het ook water afschermen van het binnendringen van het balkon. U kunt het product controleren door de kenmerken op te scheppen. Daarna moet u een laag primer aanbrengen op uw balkon en het daarna afwerken door het te verven met een laag primer en het dan te laten drogen tot het droog is. Met deze stappen kunt u verder gaan en uw balkon helemaal samenvoegen of meubels plaatsen zoals stoelen en tafels.

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.