Hoe kom je uit de pot?

Enkele weken hebben jullie gevochten om je een weg te banen door de wolk van angst, verwarring, angst en overweldiging die op je drukt en je maakt je nog steeds zorgen dat de diepte nog niet is gevuld. Je voelt een hernieuwd inzicht in het waarom en hoe, maar daar is nu geen tijd voor! Ik wil dat je dit nu ziet als een kans om met al je kracht en vertrouwen te verschijnen, opgewonden om alle geweldige delen van je coach te zien en om ook met levendigheid deze verbazingwekkend unieke technieken te ontvangen die Benaderbaar HE-drinkwater zijn! De rust en de debriefing na elke sessie zullen nog steeds eng zijn, zelfs als het allemaal in Second small wordt gedaan, zodat je er sneller bent!

Wij, als coaches, zijn hier om je op al deze gebieden te ondersteunen en je zult je heerlijk gesterkt voelen op elk niveau dat je authentiek begint te omarmen!

Opnieuw bekijken hoe je mensen HELPT om hun waarom te vervullen, hoe je mensen helpt hun angst onder ogen te zien, hoe je mensen helpt hun visies en dromen opnieuw vorm te geven en hoe je hen begeleidt met creatieve begeleiding naar kansen!

Meer mogelijkheden om te kiezen welke klanten u in uw team wilt hebben om uw bedrijf te laten groeien, niet om omzet. Hebben ze succes ervaren en niet? En was het op een gegeven moment of was het een druppeleffect?

Positieve energie, inspiratie en ja, zelfs welvaart zijn hele goede gevoelens! Een paar minuten alleen om even na te denken en je zult een buitengewoon ander perspectief hebben, alles leidt automatisch tot veel grotere dingen!

Meer groepsbijeenkomsten waar we met elkaar of als groep oefenen en trainen om systemen te creëren waarin wij (het team) onze favoriete cliënten kunnen gaan helpen met jouw coachingswerk!

Je mindset voor het moment heroriënteren om je te helpen nieuwe ideeën te bedenken voor wat je ook maar probeert op te lossen. Het kan letterlijk geen vaardigheid op zich worden! Zeg nee tegen dagen dat je in trance raakt. Beslis om terug te gaan naar je dag toen niets anders er toe deed, wanneer je elke dag op een moment neemt en het telt, want je leven is iets dat je nog nooit eerder hebt geleefd! Geen dagen op de klok kijken; je kunt niet eens wachten tot het einde van de pot en kijken naar de finish, Grow up! Hoera!

Je bent nu onder het gemiddelde en hebt nog geen idee wat er is gebeurd, maar er is zeker een verschil, vooral als je in een coachingsituatie zit! Uw oplossingen zijn altijd aanbevelingen en ideeën die u nu en in de toekomst met uw klanten deelt.

Krijg glashelder over wat u te bieden heeft en welke problemen u kunt helpen oplossen! Als je hier geen duidelijkheid hebt, koop er dan een! Besteed wat tijd aan het noteren van uw dag en het noteren van de problemen en problemen die u kunt helpen oplossen. Neem de tijd om over de problemen te mediteren. Besteed wat tijd om duidelijk te krijgen wat je wilt (je weet ook dat ze aan je dachten voordat je opdook, maar omdat ze niet vroegen, heb je geen idee) je blijft doen wat je altijd hebt gedaan en je zult nooit weten of je zo bekwaam bent zoals je moet zijn!

De verhuizende ondernemer is een product van zijn of haar omgeving… u moet dus zelf verhuizen!

Leer je benen en armen onder je te hebben, want als je niet in staat bent om thuis achter de computer te zitten, is het bijna zeker dat je op je werk niet achter een computer zult zitten en dat je in deze carrière misschien niet zo ver bent gevorderd als je zou willen tot! Als je niet de ondersteuning hebt die je hiervoor nodig hebt; (pagina's die deze blogs zijn, zijn gratis, maar ze helpen zo veel; dus ga ermee aan de slag!)

Jij bent de centrale persoon in het hele coachingsproces, jij bent de inspiratie voor je cliënt, niemand kan het coachingproces zonder jou doen! Ga erop uit en breng de hulp en je zult zien dat er een heel andere wereld voor je opengaat.

Je voelt je geweldig, dus ga naar buiten en heb plezier!

Je beste.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.