Hoe bouw je een succesvol project

Ontwerptekening

 

 

 

Het interieur van een gebouw kan worden weergegeven met eenvoudige tekeningen, waarbij de regel van drieën wordt gebruikt. Eén paar ogen is aanbevolen, of drie paar.. Eén paar ogen wordt aanbevolen voor alle soorten technische tekeningen. De drie paar ogen zijn gerangschikt zoals ontwerpers , architecten en ingenieurs ze gebruiken , om een oplossing van bevredigende afmetingen te creëren. Eén paar ogen wordt aanbevolen omdat, door de praktijk, ontwerpers en architecten gewoonlijk weten wat nodig is (het is in hun professioneel belang), en zij gebruiken hun drie paar ogen, om een tekening te construeren, om het gewenste ontwerp van hun klant te genereren. De meeste architecten vinden de stroomlijning van de tekening belangrijker dan de nauwkeurigheid van de tekening. Natuurlijk, als je een ontwerptekening maakt voor een klant, moet je alles zo nauwkeurig mogelijk maken. Je wilt niet dat je klant je belt en zegt dat hij niet tevreden is.

Nu is een goed moment om uw tekening op papier uit te werken. Teken hoe de kamer gebruikt zal worden, waar de kamer zich bevindt en combineer de elementen. Kijk waar je de elektriciteit, de kabel en de telefoon gaat plaatsen. Teken hoe het gebouw of huis op het terrein staat. Teken uw kruidenierAls ze in de buurt zijn, teken dan uw adres op uw schets. Daar heb je een visueel voorbeeld van hoe uw bedrijf of restaurant eruit zal zien, als je ooit besluit om verder te gaan met de bouw of verbouwing.

Het volgende wat u moet doen is aannemers in uw omgeving interviewen. Interview ten minste drie van hen. Niet ophangen als je had een slechte ervaring verleden, kunt u uw kans om een bouwlening te krijgen verliezen . Voor de rest van het interview, tekenen het ontwerp op een stuk papier en tonen de aannemer hoe het eruit zal zien. Ook bij het tekenen van uw plan, tonen de aannemer hoe zijn de ramen gaan worden geplaatst. Dit is uiterst belangrijk, veel schade, aan huizen en bedrijven, worden veroorzaakt door tocht. Je zou niet geloven dat ik bij sommige projecten ben geroepen, als ik niet had getekend hoe het huis moest komen te staan.

Zorg ervoor dat je je huiswerk hebt gedaan en klaar bent om met de aannemers te praten. Het enige wat u hoeft te doen is hen uw schetsen met foto’s te laten zien. Laat hen uw tekening zien en dat het geen fouten zijn en uw project gaat geweldig van start. Ik heb nooit begrepen waarom sommige mensen geen contract opstellen en dat zal ik ook nooit doen. Contract oplosbare projecten zijn niet altijd wat ze lijken te zijn. Vergeet niet dat geld het belangrijkste hulpmiddel is bij uw project en dat u het niet kunt krijgen als u niet al het benodigde geld hebt.

Onthoud ook dat je deurschot moet zijn als je ooit naar de rechter moet met een aannemer. Als een aannemer je niet op tijd terugbelt. Dit maakt niet uit als uw project klein is. Er is een week wachttijd voor de meeste aannemers. Dus zorg ervoor dat u bereid bent om op tijd te gaan met uw aannemer in het project dat u onderneemt. Communicatie is altijd de sleutel tot een succesvol project.

Wanneer u met de aannemer spreekt, zorg er dan voor dat u hen vertelt hoe u van plan bent het gebouw te gebruiken. Ik ben soms zelfs gevraagd om naar hofdames te gaan die huureenheden hebben. Ik werkte eens als een hofdame in een appartementencomplex en een van mijn klanten liep naar boven en deed de deur open. Ik werd gevraagd om naar hofdames te gaan die de ongereguleerde en slechte kwaliteit shows gaven. Dat soort aannemers zou aangeklaagd moeten worden. Je kunt een voordeur uit een huurhuis halen, maar daar zit geen echte waarde in. Het huis is meestal vervallen. Home One (het gebouw) heeft meestal geen vloerbedekking. Vergeet dat maar. Ga met uw aannemer op zoek naar iemand die het tapijt heeft en het kan leggen. Dit zal de kansen die je kunt wedden zijn niet van plan om de volgende huurder om geld terug te krijgen te verbeteren.

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.