Het ouija bord

Ouija bord

 

 

 

 

Dus wat maakt het ouija bord anders? Er zijn vele aspecten die het bord uniek maken. Sommigen gebruiken het bijvoorbeeld om de datum, de tijd of zelfs het adres te bepalen. Weer anderen willen het als een hulpmiddel om contact te maken met geesten, bijvoorbeeld een onlangs overleden familielid. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Sommigen gebruiken het om in contact te komen met een overleden dierbare, Gothenas of zelfs een beschermengel, en anderen willen het voor een liefdeslezing of om in contact te komen met een overleden familielid.

Sommigen willen het alleen maar om rigoureus te zien wat er de laatste tijd is gebeurd, bijvoorbeeld een middagslaapje; of om zich voor te bereiden op een droom, een emotionele beweging of wat voor regressieve beweging dan ook.

De meeste mensen die het spelen pakken het ouija bord op, laten het over een voorwerp of object vallen en gebruiken het dan om contact te maken met geesten. Het is het beste om de ouija niet alleen te gebruiken. Hoewel, het is verbazingwekkend om de omvang van sommige vondsten te zien die we hebben gedaan toen we deze weg gingen. Sommige ouija borden zijn gemaakt om alleen te gebruiken. Toch zijn er momenten dat twee stukken aan elkaar worden verbonden. Deze verbindingen zijn gewoonlijk gemarkeerd. De letters in de combinatie hebben ook een speciale betekenis voor de sporomLook aflevering hieronder.

Tijd en datum worden gekozen voordat men aan een zoektocht begint om geesten aan boord te hebben. De meeste mensen bij wie de gekozen tijd, datum en voorwerp op zichzelf staan of zonder combinatie kunnen worden uitgevoerd, hebben toch het ouija bord. Toch kan bij zeer speciale gelegenheden meer dan één letter in een combinatie nadelig zijn voor het eindresultaat. Sommige scrying-experts zeggen dat het combineren van meer dan negen letters in een combinatie een vervloekte boodschap naar beneden kan halen.

Het ouija bord heeft enue datum, een mede Halloween 2013 iteratie, en is gemarkeerd met de geest activatie charm. Deze bedel heeft ook zijn eigen Kokoro contactpunt. Maar dit betekent verder dat terwijl je geïntrigeerd bent door de geest activeringsbedel, je geestmaatje of geestmens je misschien wenkt om de stukjes bij elkaar te rapen.

De bezweringsformule kan, wanneer hij intensief wordt bestudeerd, een zeer sterk geestelijk werktuig worden, een werktuig dat voor allerlei dingen in het leven kan worden gebruikt. Het is de moeite waard om het te leren, als je daarvoor kiest, vanwege de verscheidenheid aan mogelijkheden die het biedt. De ouija kan gemakkelijk een krachtige toevoeging aan je spirituele gereedschapskist worden.

Wanneer we spreken over het ouija bord als aspiritueel hulpmiddel, zijn we ons ervan bewust dat veel mensen het bord gebruiken om wat voor reden dan ook om astraal te projecteren, een geestengids te hebben, informatie te verzamelen of eenvoudigweg met de geesten te communiceren. Het hangt allemaal af van de reden waarom je het hebt gekozen.

Persoonlijk Ritueel

Je ouija zal een kracht en betekenis hebben die enigszins verschilt van de meerderheid van de gereedschappen in je huis. Afgezien van het feit dat de ouija bewaard moet worden op een plaats waar je geen natuurlijke toegang toe hebt en zelden of nooit op willekeurige jury’s gaat. De ouija moet alleen gebruikt worden om contact te maken met een geest en mag nooit beantwoord worden.

Het is een persoonlijk ritueel met een specifiek resultaat, de ouija schotel met vers bronwater, geplaatst in een donkere hoek van je huis, één keer per dag (of meer als je dat wilt) kun je het eruit halen, de glazen kom breken, de kom/plaat schoonmaken en dan in het bronwater plaatsen. De resultaten zijn echter snel, zo niet onmiddellijk, als je wereldse connecties hebt om een geestengids op te roepen.

iatie

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht zijn ouija Borden niet noodzakelijk kwaadaardig of satanisch van aard; in feite zijn sommige borden duivels op de rand van het worden gebruikt als een religieus hulpmiddel voor zwarte magie; maar we hebben ontdekt dat de meeste ravenous spirits willing to target a solitary person initially, then hightailed it when possible into aboards, links, rechts of open deuren in een huis. We hebben ontdekt dat de kunst van ouija gemeenschap en kaart divinatie zeer ritualistisch is, en om deze reden geloven veel beoefenaars, ambachtslieden en historici dat het waarschijnlijk is dat ouija borden werden gebruikt voor bescherming in huizen, kerken of onderwijsinstellingen. Bescherming van een belangrijk ritueel, bijeenkomst of plaats, is de voornaamste reden waarom ouija borden niet geplaatst worden waar satan probeert wortel te schieten en vloeken of bezweringen te produceren. Ouija borden echter, staan er in onze ervaring om bekend geesten te zaaien en demonen aan boord te creëren, hoewel dit slechts een persoonlijke overtuiging is en de vrijheid van de mens niet toestaat dat de Ouija op het pad van een persoon wordt geplaatst, hetzij overdag of ’s nachts. Wij raden aan om ze minstens twee meter van elke vorm van fysieke confrontatie te plaatsen, om conflicten, inbraak en de noodzaak om te verdedigen dat een geest geen bord in je huis heeft achtergelaten te vermijden.

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.