Alarmsystemen

 

Alarmsysteem Breda

 

 

 

De PAC’s kunnen vervolgens worden gekoppeld aan de alarmdienst, zoals een alarmsysteem of een centrale bewakingsdienst.

Een alarmsysteem kan ook zijn aangesloten op de organisatie die is gevestigd in een centrale controle- of meldkamer (de constructie en opstelling van deze systemen wordt besproken in [7]). In dit geval wordt het inbraakmeldsysteem gewoonlijk aangeduid als PAC centrale meldkamer (CMS), ISO centraal netwerk (ICN), ISO thermisch netwerk, enz.

Er zijn verschillende alarmsystemen die uit meerdere alarmen bestaan. Andere systemen bevatten meerdere alarmen, en die komen voor in de volgende types:

Personenalarm – een personenalarm dat een persoonlijk alarmsysteem is, ontworpen om een inbraakalarmsysteem te identificeren. Deze alarmsystemen kunnen zijn uitgerust met een alarmmodule die is vervaardigd door een bedrijf (bijvoorbeeld ALARMAB) of een persoonlijk alarm (bijvoorbeeld ALARMSPERSON) van een fabrikant (bijvoorbeeld ROVENTECH). Dit systeem werkt samen met een alarmmodule die door een alarmbedrijf is vervaardigd of een persoonlijk alarm van een persoon dat deel uitmaakt van het inbraakalarmsysteem, en maakt het systeem dus minder betrouwbaar.

Personenalarmsysteem – een personenalarmsysteem omvat de alarmmodule die modulair is opgebouwd en alleen als afzonderlijke module bestaat. Een dergelijke module moet op het alarmsysteem worden aangesloten. Het personenalarmsysteem bestaat uit personenalarmmodules die gewoonlijk modules hebben, die op het alarmsysteem moeten worden aangesloten. De modules hebben gewoonlijk een alarmmodule. De alarmmodule is uitgerust met de nodige functies om de inbreker key logger te detecteren, maar hoeft geen leden van het systeem zoals de gedetineerde of de correcties voor de gek te houden. De module is niet klaar om te voldoen aan het nieuwe strafrecht, en is geen basis om te gebruiken voor het bewakingssysteem.

Logalarm – een logalarm is een persoonlijk alarmsysteem dat wordt gebruikt tijdens een Check-out of een opstandige bewaking om twee ongevallen op te nemen, waarvan het eerste een storing van het computerondersteunde dispatch-systeem is en het tweede een storing van de cabineramen. Het alarmsysteem stuurt het logalarmbericht. Met andere woorden, het logalarmsysteem stuurt het logalarmbericht naar de controlerende instanties of naar de alarmcentrale, omdat het alarm wordt gerouteerd op basis van het alfabetische signaal, en het bericht dus wordt gerouteerd op basis van het script van de afzender. Dergelijke logalarmsystemen zijn in staat tot één logactie per alarm.

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.