Akoestische plafondpanelen

Akoestisch wandpaneel

 

 

 

Veel akoestische wandpanelen zijn ontworpen voor een eenvoudig installatieproces dat kan worden gedaan door een gewone en een enthousiaste doe-het-zelver. De panelen zijn Drinkwaterhekken die het oppervlak doorsnijden dat het geluid absorbeert. Zij kunnen in een vlakke staat of een gevouwen staat worden geïnstalleerd. De gevouwen optie geeft de Akoestische wandpanelen een diepte van negenentwintig millimeter.De dikte van de akoestische installatieplafonds varieert tussen tweehonderd en vijfhonderd millimeter.

De filterende voordelen van akoestische wandpanelen:

Effectieve geluidsverstoring

De akoestische wandpanelen verbeteren wandoppervlakken die galm en overtollig geluid verwijderen. Het oppervlak van het wandpaneel is een effectief GeluidsDisturbanceRadiation van de galm wordt verminderd met een minimum van 30 tot 40 procent. Het systeem is niet alleen effectief voor gebouwen met meerdere verdiepingen; het is ook effectief voor geluidsoverdracht van de ene ruimte naar de andere.

De installatie met vierkante buizen is ook doeltreffend omdat de panelen licht van gewicht, van materiaal en van kleur zijn, elementen die een lichte sfeer in het interieur brengen.

Akoestische wandpanelen zijn visueel aantrekkelijk. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals zilver, gouden eik, goud en natuurlijk licht. Als het gaat om de uitstraling van akoestische wandpanelen, zijn goud eiken kleur en natuurlijk licht het beste. Hoewel ze er zeer aantrekkelijk uitzien, zijn ze tijdens de installatie effectief als geluidsabsorberende oppervlakken en brengen ze normale akoestische effecten voort.

Akoestische plafondpanelen:

Een akoestisch plafond is een systeem van akoestische panelen die aan één kant van het plafond zijn bevestigd. De belangrijkste functie ervan is het geluid van boven of van onder het plafond door te laten. Wanneer het akoestisch plafond is aangebracht, zijn de golfplaat en het kleefmateriaal die de panelen vasthouden, visueel ondergeschikt. Het akoestisch plafond bestaat uit akoestische platen en lijm.

Het belangrijkste voordeel van een akoestisch plafond is dat het verkrijgbaar is in een verscheidenheid die kan worden gerepliceerd in verschillende soorten omgevingen van de ruimte. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten en vormen en zijn gemakkelijk te installeren vanwege het lichte gewicht en zeer gemakkelijk te hanteren.

Akoestische plafondpanelen zijn een doeltreffend middel om lawaai te absorberen en zijn doeltreffender in vergelijking met verlaagde plafonds. Ze zijn gemakkelijk te hanteren en te onderhouden en zijn ook verkrijgbaar in verschillende vormen. De akoestische dakpanelen zijn zowel akoestisch als decoratief. Het akoestische dakpaneel verbetert de akoestiek van een ruimte en de decoratieve panelen verfraaien het uitzicht van de ruimte – een perfecte combinatie.

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.